domingo, 16 de enero de 2011

Germà campió !!!


Tinc un Germà Campió !! Com va dir Jesús "Els últims seran els primers" i el setè germa de la família se n'ha anat a sudamèrica i ha triomfat. Ell i el equip en el que estava, o sigui que és un triomf compartit (el que té millor gust). Va sortir a la tele i com que no tinc vídeo, vaig fer-li una foto congelant la imatge per a recordar aquest moment.
En Vicenç, és fisioterapeuta. Especialista en mans. El que està recollint, ho ha sembrat ell solet amb molt d'esforç i ple de fe.
Hi ha una llei universal que ve a dir que la gent que destaca, inevitablement ha d'anar amunt i ell ha pujat en aquest carro... millor dit, aquest avió, per acompanyar en Marc Coma (motorista) a fer el rally Dakar.
Ha deixat per uns dies els seus fills i família i s'ha submergit en un món totalment diferent: el món de les competicions. A fer de fisioterapeuta del Marc.
Veient com queden de trinxades les mans d'un motorista després d'una carrera, el Vicenç l'ha recuperat cada dia i ha conseguit una victòria. Una victòria comuna. Felicitats germà. Estic orgullós de tu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario